domingo, 29 de marzo de 2009

Resultats Campionat de Catalunya per Equips 2009

Avui diumenge 29 de Març ha finalitzat les lliguetes del Campionat de Catalunya per Equips, els equips del Llavaneres han aconseguit uns molt bon resultats: el primer equip ha quedat campió del Grup III i ha aconseguit l'ascens per l'any que ve, El B segon del Grup I, i els joves del C vuitens del Grup II.
Finalitzades les lliguetes per grups, ara els campions de cada grup s'enfrotaran en una competició per eliminatories per veure qui queda campió absolut de Tercera Categoria. Les eliminatories es jugaran del 19 d'Abril al 17 de Maig.
Campions:
Tercera Prov BCN (I)> VILASSANES 'B'
Tercera Prov BCN (II)> MASNOU 'B'
Tercera Prov BCN (III)> LLAVANERES
Tercera Prov BCN (IV)> BCN-VULCA 'B'
Tercera Prov BCN (V)> VILA OLIMPICA
Tercera Prov BCN (VI)> CERDANYOLA VALLES 'E'
Tercera Prov BCN (VII)> LLIÇA-RONÇANA 'C'
Tercera Prov BCN (VIII)> GRANOLLERS-CANOVELLES 'B'
Tercera Prov BCN (IX)> SURIA
Tercera Prov BCN (X)> PASSIO 'B'
Tercera Prov BCN (XI)> VILAFRANCA 'E'
Tercera Prov BCN (XII)> VILAFRANCA 'C'
Tercera Prov BCN (XIII)> LIRA 'E'
Dels altres equips del maresme destacar l'ascens del Cirera de preferent a Segona Divisió, la promoció que podrà jugar el Cerdanyola de Mataró per pujar de Segona Divisió a Primera Divisió, l'ascens del Arenys de Munt de primera categoria a preferent, i del Canet de segona categoria a primera categoria.
En Divisió d'Honor el Montcada s'ha proclamat novament campió per quart any consecutiu per millor desempat sobre l'UGA que ha quedat segon i el Sabadell tercer (tots tres amb 8 punts).

No hay comentarios: